Structuri de agrement

Structurile turistice de agrement sunt extrem de diverse în staţiunea Sinaia de la terenuri de tenis, săli de fitness, piscine, parcuri, săli de biliard şi tenis de masă, sală de bowling, teren de paintbal sau patinoar, la posibilitatea închirierii de biciclete sau ATV-uri.

În Sinaia avem trei terenuri de tenis (unul la Hotel Mara, unul în zona mănăstirii şi unul la Colegiul Mihail Cantacuzino), un teren de fotbal în cadrul stadionului oraşului precum şi două baze sportive situate la situate la Şcoala Generală George Enescu şi la Colegiul M. Cantacuzino. De asemenea există un teren de paintball situat în zona Vadul Cerbului între Sinaia şi Buşteni precum şi o sală de bowling la Hotel Internaţional.

O importanţă deosebită pentru agrementul staţiunii îl prezintă parcul Dimitrie Ghica. În prezent acest parc adăposteşte mai mulţi arbor seculari. Iarna în acest parc este amenajat un patinoar. Tot în acest parc se găseşte un loc de joacă pentru copii. Alte locuri de joacă pentru copii din Sinaia se regăsesc în cartierele Izvor şi Platou - Izvor.

În Sinaia există un centru de închiriere a bicicletelor, administrat de Asociaţia Familială Frăţilă Cornel precum şi patru centre de închiriere a ATV-urilor administrate de S.C. FIRST CONSULTING RODO SRL (5 ATV-uri de închiriat), S.C. INTERNATIONAL SA (6 ATV-uri de închiriat), S.C. STUD BAR SRL (10 ATV-uri de închiriat), S.C. TORQUE EXTREM SRL (8 ATV-uri de închiriat).

Agrementul de incintă este reprezentat de săli de biliard situate în cadrul Complexului Liliana, Hotelului Bastion, SC Blu-Café SRL şi în holul hotelului Sinaia, precum şi de săli de tenis de masă la Hotel Mara, în cadrul sălii de sport a Şcolii Generale George Enescu şi a sălii de sport a colegiului M. Cantacuzino. Tot în cadrul agrementului de incintă avem piscinele interioare de la hotelurile Internaţional, New Montana şi Sinaia şi sălile de fitness de la hotelurile New Montana, Regina, Sinaia, Marami, Cota 1400 şi Internaţional. O importantă dotare de agrement o constituie sala de sport polivalentă deţinută de primărie unde se pot desfăşura activităţi diverse: jocuri sportive de echipă (baschet, volei, fotbal, handbal), tenis de câmp, gimnastică de întreţinere şi fitness; totodată aceasta dispune de o sală de fitness dotată cu aparatură modernă.

Cheap web hosting service is not always a good solution. I highly recommend reading some hosting reviews such as hostmonster review or ipage hosting review.
Business Joomla Templates designed by Joomla Hosting