Strandul Municipal

Adresa:Str. Aleea Tineretului, Piatra Neamt, Jud. Neamt, 610073, Romania
Program: Non-Stop

             Strandul municipal din Piatra Neamt a fost declarat drept cel mai mare parc de agrement din Romania .Complexul situat la poalele muntelui Cernegura, la 250 m in aval de barajul peste raul Bistrita este o oaza de liniste si binedispozitie.Aici atat cei din imprejurimi cat si turistii sunt rasfatati de natura ospitaliera, unde, impreuna cu personalul calificat va poate transforma vacanta intr-o fila de poveste. Decorul luxuriant si serviciile oferite fac sederea cat mai placuta si pe gustul fiecaruia.

strand114
strand6
strand114
strand6
1/2 
start stop bwd fwd

              Patinoar cu o capacitate de 150 de persoane, avand suprafata de 648 mp, iluminat pe timp de noapte. Vi se asigura un grup administrativ cu functii multiple: inchirieri material sportiv, acordarea primului ajutor, grupuri sanitare si interventii PSI.

plajamare
strand2
strandmare
1/3 
start stop bwd fwd

                    2 Bazine de inot, unul de dimensiuni olimpice si unul de mici dimensiuni atat pentru copii cat si pentru persoanele care nu cunosc tainele inotului.

                Pentru cei ce iubesc luxul si rafinamentul, zona V.I.P ii invita sa descopere peisajul hawaian, linistea si eleganta unui decor insular si parca desprins din povestile lui Mark Tawin.

vip
1/1 
start stop bwd fwd


Complexul mai cuprinde:
Teren de fotbal cu gazon artifical prevazut cu nocturna si autorizat FRF.
Teren de tenis de camp amenajat corespunzator standardelor europene
Tenis de masa
Teren de baschet
Teren de volei
Pista pentru role si skateboarduri
Plimbari cu atv-ul si bicicleta
Cabinet medical
Spatii joaca pentru copii
Gonflabile si trenulete pentru copii
Parcari auto si biciclete.
Spatiu special amenajat si dotat pentru gratare .

Tot in complexul de agrement va sunt puse la dispozite 2 mari restaurante, o cafenea si un club care ofera servici pe gustul tuturor: bowling si biliard.
» Restaurantul Rustic cu specific traditional romanesc va invita intr-o ambianta mai mult decat placuta intr-un cadru "ca la mama acasa"
» Restaurantul Monte Carlo de 4 stele pentru domnii care doresc un cadru urban si elegant.
» Restaurant Club Tequila va pune la dispozitie pe langa mancaruri si bauturi fine, pista la standarde europene de Bowling si mese de biliard.
» La Cupa Cabana va invita la o cafea cu prieteni, unde sa va reamintiti de clipele frumoase petrecute impreuna

Cheap web hosting service is not always a good solution. I highly recommend reading some hosting reviews such as hostmonster review or ipage hosting review.
Business Joomla Templates designed by Joomla Hosting