Sky Center Grand Ballroom Paulesti,Prahova
Un ambient de exceptie pentru mese festive, nunti, botezuri, intalniri de afaceri, conferinte etc
Capacitate: pana la 800 locuri.

1


Hotel Central - Centru de conferinte
Pentru intalniri cu partenerii de afaceri sau pentru organizarea unor conferinte, seminarii, congrese si simpozioane,
Hotel Central Ploiesti pune la dispozitie prin Centrul de Conferinte patru sali:
sala Polivalenta: 200 loc., sala First Class: 18 loc., sala Alfa : 50 loc., sala Beta: 50 loc

2


Hotel Prahova Plaza. Datorita spatiilor generoase si a dotarilor sale, hotelul organizeaza in conditii deosebite conferinte, seminarii, traning-uri, receptii, cocktail-uri, intalniri de afaceri. Salile de conferinte sunt echipate cu tot necesarul desfasurarii activitatii de business. Putem organiza astfel de evenimente pentru grupuri de la 10 la 250 pers.

3


Hotel Alexandros (Busteni) adauga standarde ridicate de calitate excelentelor conditii de recreere. Ofera facilitati moderne pentru organizarea conferintelor, simpozioanelor, intalnirilor jubiliare, expozitii sau orice manifestari cultural-stiintifice.

4


Hotelul International ofera conditii ideale nu numai pentru relaxare si agrement dar si pentru activitati de afaceri prin intermediul unui Centru de Conferinte compus din:
• 9 Sali cu o capacitate cuprinsa intre 10 si 450 persoane, toate cu acces internet, 3 dintre ele fiind spatii multifunctionale unde pot fi organizate banchete sau alte tipuri de reuniuni.
Doua din Sali pot fi modulare .
• 2 spatii expozitionale in holul de la parter si la etajul 2 al noului Centru de Conferinte .
• un Business Center
Dotarea centrului este asigurata de echipamente de ultima generatie dedicate acestui domeniu de activitate: scaune cu masuta, desk-uri, mese rabatabile, flipchart-uri, retroproiectoare, ecrane proiectoare multimedia, table magnetice, panouri afisaj, copiator, telefon, fax, calculatoare, sistem de amplificare sunet, microfoane fixe si mobile, servicii secretariat.La cererea clientilor se pot asigura servicii de traducere simultana.

5


Platinum Casino din Ploiesti - un nou concept de divertisment, care imbina jocurile cu cel mai bun serviciu pentru clienti.

6 7


8

                                                                                                                                                                                                        Cheap web hosting service is not always a good solution. I highly recommend reading some hosting reviews such as hostmonster review or ipage hosting review.
Business Joomla Templates designed by Joomla Hosting