Termeni si conditii:

Pentru folosirea corecta a acestui site, va rugam sa cititi cu atentie urmatoarele:

Portal-job-turism.ro este marca inregistrata a PARTNET

Drepturile de autor asupra tuturor textelor/fotografiilor afisate pe site, apartin exclusiv PARTNET si partenerilor sai.

Se interzice preluarea/copierea totala sau partiala a textelor/ fotografiilor in scopuri comerciale.

PARTNET isi rezerva dreptul de a modifica urmatoarele prevederi fara nici o notificare prealabila.

Aceasta pagina web, continutul si serviciile sale, va sunt oferite conditionat de acceptul dumneavostra total asupra termenilor si conditiilor.

Neacceptarea acestora implica neutilizarea site-ului si a serviciilor oferite prin intermediul lui. Folosirea in continuare a acestei pagini web implica acceptarea si intelegerea dumneavoastra de drept, a termenilor si conditiilor legale de utilizare.

www.portal-job-turism.ro.ro are scop informativ, si nu urmareste un anume tip de promovare sau defaimare, dupa caz.

Drepturile de autor asupra afisarilor de tip grafic si ale tuturor fotografiilor prezente pe site, apartin proprietarilor lor de drept si se supun acelorasi reguli de mai sus( este interzisa copierea/preluarea lor partiala sau totala in scopuri comerciale!).

Descrierile, aplicatiile,si respectiv toate textele apartin proprietarilor site-uuii DE COMUN ACORD CU administratorii respectivi si nu au nici o legatura cu parerile sau comentariile utilizatorilor. PARTNET si respectiv administratorii site-ului nu isi asuma nici o raspundere pentru postarile/comment-urile/parerile utilizatorilor. Legea liberei exprimari se aplica oricarui utilizator ATAT TIMP CAT ACESTA ESTE UNUL CIVILIZAT SI NU ARE CA UNIC SCOP LEZAREA SAU DEFAIMAREA!

Intelegeti prin acceptarea acestor termeni si conditii ca www.portal-job-turism.ro.ro este proprietatea PARTNET si a partenerilor sai si ca serviciile oferite prin intermediul acestei pagini web, desi sunt STRICT INFORMATIVE pot include si : ser-vicii de mica/mare publicitate, forumuri, bloguri, servicii editoriale, de promovare etc.

Prin folosirea www.portal-job-turism.ro.ro sunteti de accord cu toate aceste servicii.

PARTNET nu poate fi trasa la raspundere pentru inexactitatea informatiilor grafice sau text afisate pe site.  Aplicatiile sunt afisate/modificate/rezolvate in termen de 48 de ore de la primirea unei cereri scrise. Cererile telefonice nu sunt luate in considerare!

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de accord sa sesizati PARTNET in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de LOGOUT/DECONECTARE din contul dvs cand doriti sa parasiti site-ul. Compania nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dumneavoastra.

PARTNET nu pretinde nici un drept de proprietate asupra materialelor furnizate de catre utilizatori cum ar fi sugestii, observatii, comment-uri, blog-entry-uri, insa prin postarea lor pe www.portal-job-turism.ro.ro sunteti de accord cu afisarea , distribuirea , copierea lor partiala sau totala, pe alte pagini web care sunt proprietatea PARTNET

PARTNET nu poate fi facuta vinovata pentru orice fel de daune aparute prin folosirea acestui site. Vizitatorii sunt de acord in mod expres ca utilizarea site-ului se face pe propriul risc.

Este interzisa postarea materialelor cu caracter obscen, in conformitate cu legea 196/2003, privind combaterea si prevenirea pornografiei.

Prin materiale cu caracter obscen se inteleg obiecte, fotografii, insemne, gravuri, texte, piese muzicale, inregistrari audio sau video si alte forme de exprimare care prezinta explicit sau sugereaza o activitate sexuala si care prin semnificatia lor aduc ofensa la pudoare.

Aceleasi reguli si legi se aplica si in cazul manifestarilor rasiste, prin acestea intelegandu-se postarea acelor mesaje, insemne , fotografii, inregistrari si alte forme de exprimare care au ca unic scop lezarea rasiala.

De asemenea orice date personale procesate de echipa Portal-job-turism.ro , cum ar fi adresele de e-mail si numele utilizatorilor, sunt strict confidentiale si nu vor fi facute publice, ele folosind strict pentru inregistrare.

Va rugam sa ne CONTACTATI URGENT in cazul sesizarii unor abateri ale prevederilor de mai sus.

Va multumim!

Cheap web hosting service is not always a good solution. I highly recommend reading some hosting reviews such as hostmonster review or ipage hosting review.
Business Joomla Templates designed by Joomla Hosting