O zi sportiv la Piatra Neamt

Ce poti face daca ajungi in Piatra Neamt si esti sportiv ?

        Exista multe posibilitati de a petrece o zi sportiva in Piatra Neamt . Pentru inceput va propunem o plimbare cu telegondola pe care o luati din punctul 1. Coborati muntele pe sosea si va opriti la Parcul Zoo ( punctul 2 ) si va trageti sufletul la un suc , dupa care va recomandam o vizita in cel mai frumos strand din Romania ( punctul 3 ) . Aici gasiti pe langa posibilitati de cazare si bazine de inot : teren de fotbal, teren de tenis, tenis de masa, teren de volei, pista pentru role si skateboarduri, spatii de joaca pentru copii, spatii special amenajate pentru gratare, 5 restaurante, terase si tot confortul pe care il implica un strand moden.

         Daca vremea nu va permite petrecerea unei zile in strand puteti alege Complexul sportiv VIP ( punctul 4 ) unde aveti absolut tot ce isi poate dori un sportiv : sala de forta, bazine de inot, fitnes, solar, sauna, masaj, teren de fotbal, etc.


Cheap web hosting service is not always a good solution. I highly recommend reading some hosting reviews such as hostmonster review or ipage hosting review.
Business Joomla Templates designed by Joomla Hosting